Contactans

Telèfon:

971 723 299

Fax:

971 719 385

Direcció:

Carrer de Jaume Ferran, 60, Palma

Correu electrònic:

info@jovesllengua.cat

Webs amigues

Pàgina web Correllengua Logo Obra cultural Balear Pàgina web Acampallengua 2012

Com funcionam?

El sistema de coordinació de Joves per la Llengua és molt simple: una comissió permanent és el màxim òrgan de decisió. Les reunions d’aquesta són obertes a tothom i, per tant, la seva participació és lliure. Aquesta comissió es reuneix una vegada a la setmana i està integrada per una trentena de joves, d’edat entre els 16 i els 25 anys. El fet que els mateixos joves prenguem les decisions del dia a dia, fa possible que el nostre llenguatge, les nostres campanyes, les nostres reivindicacions s’adaptin a la realitat sempre canviant dels joves.

Són els mateixos joves els que decideixen què pot interessar als joves. La regeneració de la comissió permanent és constant i any rera any hi entra gent nova a fer feina. La feina es fa d’una manera totalment voluntària, i amb el temps el nostre nombre de voluntaris ha anat creixent fins als més de 3.500 que són actualment.

També comptam amb la Comissió de Voluntariat, que està formada per representants de la majoria de centres d’ensenyament secundari de Mallorca, de la Universitat de les Illes Balears i altres, que es reuneix un pic al mes.