Contactans

Telèfon:

971 723 299

Fax:

971 719 385

Direcció:

Carrer de Jaume Ferran, 60, Palma

Correu electrònic:

info@jovesllengua.cat

Webs amigues

Pàgina web Correllengua Logo Obra cultural Balear Pàgina web Acampallengua 2012

Notícies

    Mallorca Festa Jove: Correbars Sineu 02-05-2012 Aquest divendres, dia 4 de maig Joves de Mallorca per la Llengua i Pla de Mallorca en Marxa us convida a un esdeveniment diferent, divertit i desenfadat! Es tracta del Correbars 2012 que tindrà lloc al municipi de Sineu a partir de les 18h.

    A aquesta hora ens veurem tots a la placeta de Sant Marc, també anomenada placeta del Lleó que es troba al costat de l'església. De ben d'hora començarem amb la festa que durarà fins ben entrada la nit. Al correbars Sineu podrem gaudir de l'actuació dels Glosadors de Mallorca en un combat, així com de les actuacions de dos grups locals i un de Ciutat.

    La festa i el recorregut pels bars de la localitat estarà guiada pels xeremiers locals. D'altra banda, tots els participants sereu obsequiats amb un capell commemoratiu del Correbars i amb una divertida xapa. Però això no és tot, perquè també podrem gaudir a cada bar d'una tapa i d'una beguda!

    Com ho heu de fer per participar d'aquesta gran activitat? Molt senzill! Heu de comprar l'entrada que trobareu o bé als bars de Sineu o bé, a la seu de l'Obra Cultural Balear (Carrer de Jaume Ferran, 60. Palma) Correu que s'acaben i... fins divendres!

Mostra el llistat complet de notícies