Contactans

Telèfon:

971 723 299

Fax:

971 719 385

Direcció:

Carrer de Jaume Ferran, 60, Palma

Correu electrònic:

info@jovesllengua.cat

Webs amigues

Pàgina web Correllengua Logo Obra cultural Balear Pàgina web Acampallengua 2012

Notícies

  L’ACAMPALLENGUA 2012 redactarà un manifest amb propostes per la llengua 31-05-2012
  L’assemblea serà l’acte central de la trobada i els participants hi confeccionaran el manifest que es farà públic durant el concert.

  A pocs dies de la gran trobada, l’Acampallengua 2012, Joves de Mallorca per la Llengua ultima els preparatius i les activitats que es duran a terme durant el cap de setmana que, recordem, serà a Manacor els 2 i 3 de juny.

  El programa ja està confirmat i el podeu trobar, així com altra informació, a la web de l’Acampallengua. (www.acampallengua.cat).

  De la mateixa manera, des de l’entitat Joves de Mallorca per la Llengua es vol remarcar que l’Acampallengua té un evident caire lúdica, amb música, festa i activitats o tallers, però que també cal destacar la part reivindicativa.

  El punt àlgid de l’Acampallengua és l’assemblea, que tindrà lloc el dissabte dia 2 a les 19.00h a la Institució Mossèn Antoni Maria Alcover. A l’assemblea, tots els participants de l’Acampallengua 2012 redactaran un manifest analitzant la situació actual de la llengua catalana, així com unes propostes de futur per augmentar-ne l’ús social, especialment entre el jovent.

  Per acabar, l’Acampallengua 2012 comptarà amb un acte final que tindrà lloc a la Zona d’Acampada (darrere l’Auditori de Manacor) a partir de les 13h. Allà, l’Acampallengua 2012 conclourà amb un acte reivindicatiu que encara s’està proposant, però que el més segur serà que tingui a veure amb la defensa de l’ensenyament en català.

  Per acabar, els Joves per la Llengua han fet tot una sèrie de vídeos promocionals, en els quals podem trobar personalitats de la cultura mallorquina que conviden els joves, i no tan joves, a participar de l’Acampallengua. El tercer vídeo el protagonitza l’actor Rodo Gener (http://www.youtube.com/watch?v=Ucn2yYecrG0)

Mostra el llistat complet de notícies