Contactans

Telèfon:

971 723 299

Fax:

971 719 385

Direcció:

Carrer de Jaume Ferran, 60, Palma

Correu electrònic:

info@jovesllengua.cat

Webs amigues

Pàgina web Correllengua Logo Obra cultural Balear Pàgina web Acampallengua 2012

Comunicats de premsa

  Joves de Mallorca per la Llengua anima el jovent a participar de la manifestació per la nostra llengua. 21-03-2012
  Aquest diumenge l’entitat juvenil convocarà el seu voluntariat a mobilitzar-se en defensa de la llengua pròpia de Mallorca.

  A quatre dies de la manifestació per la llengua d’aquest diumenge, dia 25 de març, l’entitat Joves de Mallorca per la Llengua segueix amb els esforços per convocar els joves a participar d’aquest gran acte.

  Des de Joves de Mallorca per la Llengua, entitat que ja fa 18 anys que defensa i promou la llengua pròpia, s’està fent feina en aquest moment per animar a tot el jovent de l’illa perquè diumenge surti al carrer.

  La nostra entitat recorda que cal defensar el nostre patrimoni cultural i lingüístic i que, davant de les agressions a la llengua pròpia fetes des del Govern, cal sortir al carrer i reclamar els drets que, com a catalanoparlants ens pertoquen, és a dir, la plena presència de la nostra llengua a les institucions públiques i a l’administració i una legislació favorable a l’ús i promoció del català.

  La consigna de Joves de Mallorca per la Llengua per la manifestació d’aquest diumenge és molt senzilla: El jovent de Mallorca estima la llengua i diu Sí al català. Per aquest mateix motiu, l’entitat juvenil convida públicament al jovent a participar de la manifestació i també, anima a tota la població a sortir al carrer aquest diumenge i dir, amb veu ben clara i sense por, Sí a la nostra llengua!

Mostra altres comunicats de premsa