Contactans

Telèfon:

971 723 299

Fax:

971 719 385

Direcció:

Carrer de Jaume Ferran, 60, Palma

Correu electrònic:

info@jovesllengua.cat

Webs amigues

Pàgina web Correllengua Logo Obra cultural Balear Pàgina web Acampallengua 2012

Comunicats de premsa

  Gran diversitat d’activitats a l’Acampallengua 2012 18-05-2012
  Hi haurà activitats per a tots els públics de totes les edats i de caire molt diferent.

  Les activitats i els tallers són un dels motius pels quals els joves són fidels, any rere any, al gran esdeveniment que els propers dies 2 i 3 de juny es durà a terme al municipi de Manacor. Evidentment, parlam de l’Acampallengua.

  Com cada any,  la inscripció i la plantada de tendes es durà a terme a partir de les 10 del matí. A les 11h. tindrà lloc la Cercavila amb una Trobada de Batukades. Més concretament, hi participaran les Batucades; Carabassada (Muro), Ré9 (Ariany), Vilatuka (Vilafranca), Bloc’amb’bombo (Son Servera), Dimonis d’Hiachat (Santa Margalida), Mariatukada (Maria de la Salut) Batukada infernal (Porreres), Manafoc (Manacor) que donaran el sus a l’Acampallengua amb el seu ritme.

  A les 12h. a la Plaça de sa Bassa, tindrà lloc la Presentació i benvinguda, per part de les autoritats i portaveus de Joves de Mallorca per la Llengua. A més, hi haurà la penjada d’una Pancarta.

  A les 16h. comencen les activitats: Campionat d’UNO, campionat de parxís, campionat de pinacle,  campionat de truc, campionat d’scrabble, competició d’escacs. Mentre, al Passeig de na Camel·la tindran lloc els tallers: Tenyir Camisetes, Ecològic, Globusflexia, Henna, Malabars, Rastes i trunyelles, Taller de Neules, Taller de glosa i Taller d’instruments tradicionals.

  A les 16h, també tindrà lloc la Mostra de Cantautors a la Institució Antoni M. Alcover amb Miquel Serra, Tomeu Quetgles i Feliu Ventura.

  A les 17h també està prevista una trobada de gegants amb un cercavila pel carrer de Lleó XIII, plaça de Sant Jaume, carrer de Joan Lliteres, carrer del Convent, carrer Major i plaça de sa Bassa. Acabarà amb una ballada popular de tots els gegants participants, a les 19 h a la plaça de sa Bassa.

  A les 19h. tindrà lloc la part més important de l’Acampallengua: l’assemblea dels Joves de Mallorca per la Llengua on es durà a terme la redacció d’un manifest amb propostes dels joves en defensa de la llengua catalana.

  A les 20h. gaudirem d’una ballada popular amb Agrupació Folklòrica Sa Torre, S’estol des Gerricó i Tramudança. De la mateixa manera, la cultura tradicional seguirà amb el Correfoc amb els Dimonis Manafoc a les 21:30h.

  Però la festa també continuarà el diumenge. Hi haurà diverses activitats esportives, i a més, una Ruta de la Vergonya que recorrerà els principals punts històrics de Manacor. També el diumenge al matí tindran lloc presentacions de llibres o xerrades i diferents tallers.

  Tot plegat, l’Acampallengua 2012 serà un cap de setmana ple d’activitats, festa i reivindicaci.

Mostra altres comunicats de premsa